Disclaimer

Hoewel Van Dal Assurantien aan de inhoud van deze webapplicatie de uiterste zorg besteedt, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid of onjuistheid van de informatie, of voor de gevolgen daarvan. Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze websites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

De informatie in deze webapplicatie
Alle rechten van de inhoud (tekst en grafische voorstellingen) van deze webapplicatie zijn eigendom van en voorbehouden aan Van Dal Assurantien of haar toeleverancier(s). Aan de inhoud van deze webapplicatie zijn geen rechten te ontlenen. Niets uit deze webapplicatie mag zonder toestemming van Van Dal Assurantien worden overgenomen in andere (digitale of analoge) media.

Vraag persoonlijk advies
De informatie op deze webapplicatie, waaronder de producten en de resultaten van berekeningen, kunt u niet beschouwen als een persoonlijk advies. Via deze webapplicatie biedt Van Dal Assurantien u informatie en de mogelijkheid om basis-schadeverzekeringen af te sluiten. Voor overige schadeverzekeringen en voor uitgebreid advies , raden wij u aan contact op te nemen met uw adviseur van Van Dal Assurantien.

Functioneren van de webapplicatie
Het kan zijn dat om wat voor reden dan ook (bijvoorbeeld een technische storing of een menselijke fout) de webapplicatie tijdelijk niet functioneert. Van Dal Assurantien vraagt uw begrip hiervoor en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade als gevolg hiervan.Van Dal Assurantiën

Europaplein 15
6602 GV Wijchen
Postbus 53
6600 AB Wijchen
Tel. 024-6415030 info@vandalassurantien.nl

Openingstijden:
8.30-12.30 uur / 13.00-17.00 uur

Wij voldoen aan alle eisen die de nieuwe Wet Financieel Toezicht aan ons stelt! Ons kantoor is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12010542.

Autoriteit Financiële Markten

Vragen? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag

  1. Hier een image placeholder, maar dit moet natuurlijk een logo worden.

  2. Navigatie

    Deze navigatie is mobile friendly en bevat submenu's. De hoofdknoppen hebben 'hoverintent'.

  3. Frontslider

    Altijd in ontwikkeling zijnde frontslider. Hier met fixedheight en full width.